MIn lilla troll-unge!


Ingen feber idag!

Jippi, ingen feber har synts till idag. Hoppas den håller sig borta för lång tid framöver!
Detta betyder att det blir ÖPPNA idag, skönt! Missade ju förra gången så jag tyckte det skulle vara så tråkigt att missa
2 ggr i rad.

För övrigt så ligger lillskiten och sover på soffan här bredvid, han har sovit i över 1 timme i sträck nu vilket är andra dagen i rad. Är det bara en tillfällighet eller är det något bestående? Time will tell! Nätterna är ju precis som vanligt, mat oftast
2 ggr, ibland 3. Men det fåår vara så nu fram till det att han vill äta annat än bröstet..

Dålig uppdatering enligt Frida!

Du har så rätt, här inne händer inte mycket. Ska väl försöka skriva lite då..
Nu är det så att jag har en liten febrig kille här hemma. Började igår, eller kanske redan  söndags kväll. Tempen har väl pendlat mellan 37,7 och 38,6 ungefär. Han är väldigt kinkig och äter ganska dåligt. Vet inte riktigt om han är tjock i näsan som gör att det blir jobbigt att amma. Hoppas det går över snart så jag får tillbaka min lilla solstråle.

Annars har ju helgen varit bra. Var på barnlloppis i heby i lördags och köpte en tripp-trapp. Mycket nöjd! 350:- som hittat!!! Köpte även en jättefin jacka, har letat i affärer men inte hittat någon som jag velat ha. Nu fann jag! Köpte även ett par byxor och en liten filt.
Det var ju även påsk-middag i lördags (försenad pga sjukdom), gott med jansson och grejer..
Söndagen spenderades hemma hos Annika. Grillade lite korv och satt ute på altanen! Mysigt!

Nu hoppas jag bara på att Viggo ska bli frisk snart så vi kan återgå till livet. Lite jobbigt och tråkigt när han inte mår någe bra. har redan fått ställa in 3 grejer denna vecka. Hoppas han ska bli frisk tills imorgon så vi inte missar Öppna denna vecka också..

Hej hej

Vad göra denna dag!

Vad ska man hitt på idag då? Vet ju att jag ska in till V-ås när sambon slutar jobba men det är ju ett tag kvar.
Ut är ju ett måste att gå i varje fall. Måste styra upp något!

Igår vart det en tur till Öppna på förmiddagen. Väldigt lugnt och skönt med inte så jätte mycket folk. Passade mig och Viggo perfekt! Sen vart det lunch på stan med Frida och Ronja med bebisar.

Ha en fin dag alla!

Jobbsökarkurs!

Japps, det är vad jag har varit på hela dagen. ja Viggo med förstås! Var faktiskt bättre än vad jag hade föreställt mig. Jag är riktigt sugen på att börja söka lite jobb, kommer nog vänta lite ändå eftersom jag vill vara hemma med Viggo ett tag till. Men sen.. då ni...
Viggo skötte sig förresten strålande hela dagen. Inget gnäll alls och jag kände att jag kunde koncentrera mig på kursen nästan hela tiden.

Imorgon vet jag inte exakt vad dagen kommer bjuda på. Har en lunch inplanerad vid 12, kanske springer ner på Öppna Förskolan på förmiddagen.. Hm, vi får se... Nu är det sängen i varje fall! Godnatt!!

Västerås gånger 2!

För det första, vart finns "gånger-tecknet"  på tangentbordet?? Kan man använda stjärnan?

Har precis kommit hem från min andra Västerås-tripp på lika många dagar. Igår åkte jag och Viggo tåg med Frida och Hannes och spendera några timmar på stan med bla mat på Subway. Mycket trevligt!
Idag började vi dan med en fika på Waynes här i Sala med Linda då vi kom på att vi kunde ju fara till Västerås och spendera lite tid. Så det gjorde vi! Lunch på Spicy Hot (tror det heter så) och sen en liten eftermiddagsfika på Systrarna Ericsson.. een hur bra dag som helst. Viggo har varit hur snäll som helst båda dagarna, dock vart det några bajs-blöj-byten idag, men det funkar ju det å.. Kan varmt rekomendera skötborden både på Spicy Hot och i Gallerian.. ;-)

Söndag kväll!

Jaha då var denna helg över! Vi har väl inte gjort så mycket egentligen, men det har varit lugnt och skönt.
Fick mat igår hemma hos min mamma, vi var tom kvar och tittade på "djävulen bär prada". Men innan dess var det ju Robinson. JAg gillar verkligen det ptogrammet, kul att det är ett lördags tv-program som man gillar för en gång skull.

Den här veckan har jag nästan ingenting planerat. Vart ju inget av att vi bestämde något inför imorgon på öppna sist. Lite tråkigt men vi får ta igen det nästa vecka tycker jag! Kommer att missa Öppna förskolan på onsdag också. Vi ska ha jobbsökarkurs på jobbet vilken kan vara bra att vara med på. jag måste ju ta och söka jobb snart!!! Eller snart och snart.. Blir ju uppsagd sista november...

Dagens sötaste!



Sötisar


Sötnosarna Viggo och Moa! Jag är en riktigt dålig fotograf, med en riktigt dålig kamera. (telefon)

Borta!

Idag har varit en dag då jag inte varit hemma mycket alls. Trots det har det varit lugnt och skönt!
Började dagen med en promenad som avslutades på Öppna Förskolan. Jätte lugnt och skönt var det där, inte alls mycket folk. Lika gott fika som vanligt! Efter det gick jag hem till mammas hus för att amma lite. Sen var det dags för promenad till Emilie för lite våffel-lunch, väldigt gott och trevligt. Vart ju fika på det också! Sen promenaden hem. Varit en riktigt bra dag trots dåligt med sömn i natt, behöver väl inte ens gå in på den biten..
Få se vad morgondagen har att komma med...

BVC!

Imorgon är det dags för bvc igen. Det var länge sen nu, ska bli intressant att se hur mycket lill-killen väger nu. Han måste ju ha passerat 7 kilos strecket i varje fall. Sen är det ju ÖF på eftermiddagen, babymassage! Fullspäckad dag med andra ord. Måste se till at få i mig lite lunch där emellan, det blir ju så mycket fika annars. (kan inte behärska mig)

Nej nu är det DH som börjar strax. Typiskt att det är dubbelavsnitt, hur ska man orka..?


Godmorgon!

Då var man tillbaka till vardagen igen. Känns helt okej! Fast jag vet inte vad jag ska göra med V på nätterna, han verkar ha lite kämpigt med magen framåt morgonkvisten, han gnäller och försöker bajsa. Tillslut gör han ju det men han kan ha hållit på länge då. (sovit emellan) Men men, kanske blir bättre om han börjar äta riktig mat.. om det nu kommer att hända??? fast det kommer det ju.

Idag ska v hem till Frida och Hannes. Trevligt trevligt! Måste ner på stan först bara, glömde nämligen Viggos jacka inne på Intersport i lördags. Hur tankspridd får man vara! Hoppas den finns kvar där.. (han hade inte jackan på sig utan den låg i skötväskan, togs fram för att kolla strl)

Nej nu lär jag nog vända tillbaka Viggo, han vet nämligen inte hur man vänder sig tillbaka till rygg igen... HIHI..

Viggos framsteg de senaste dagarna!

Våran lilla kille har vänt sig från rygg till mage nu, utan hjälp av mattkanter och dylikt. Första gången igår, sen 2 ggr till. Duktiga killen! Sen imorse tog han tag i sina små fossningar när han låg på skötbordet. Han har lite svårt att nå dom eftersom han har ganska stabbiga lår, men i morse gick det. Han börjar bli stor!!!

11 april!





Soligt värre!

Det verkar ju bli fint väder idag med. Igår var det ju hur skönt som helst, var inte inne mycket alls. Hoppas på en liknande dag idag! Har dock inga direkta planer, vet inte riktigt vad man ska hitta på. Någon som vet ifall det är affärer öppna typ i Västerås?
Vi får la se vad dagen har att erbjuda. Lägger upp ett par bilder från gårdagen snart!

Påskmat, påskmat!

Känner mig fylld till bredden av all mat. (det är nog inte bara en känsla utan ren sanning) Vi har precis kommit hem från helgens andra påskmiddag, Det varkar sluta med 2 st också, morgondagens verkar vara inställd pga magsjuka. Kanske är lika bra det, känns som om det är fullt nu.

Imorgon är det en hederlig lördagsfika på förmiddagen. Får se ifall alla blir med! Det verkar ju bli riktigt fint väder imorgon, mysigt värre.

Kopierat!

Denna kvinna går världen runt, för bröstcancern.
Var vänlig och sänd henne vidare till din egen blogg så att hon kan nå sin destination.
Be en bön för alla som har drabbats av denna förfärliga sjukdom.

Var med du också!

Ändrade planer!

Blir inget bibliotek. Vanlig träff på Öppna istället. ganska skönt, känner mig ju som sagt lite sliten..

Tung skalle!

Känns som om huvudet väger många många kilo... Natten har varit jobbig, Viggo har velat äta med ca 2.5 timmes mellanrum natten igenom. Sen tyckte han det var morgon halv 7. Känner att det inte har blivit mycket sömn! Hoppas verkligen det var en engångsföreteelse, jag som trodde sömnen började ordna till sig lite grann (ätit bara 2 ggr per natt), men men... Vi får väl se.

Idag är det Öppna förskolan på eftermiddagen, vi ska till biblioteket idag. Kan väl vara kul! Nu på förmiddan blir det till att bara vara hemma och ladda batterierna.

En dag med vänner!

Idag har jag hunnit med att träffa mina 3 närmaste vänner, men inte samtidigt. Började med att jag gick till Öppna Förskolan på förmiddagen och träffade E med hennes 2 kids. Efter det hade jag en lunch-dejt med A! Det blev kycklingsallad på Waynes. Efter det tog jag en riktigt lång promenad innan jag tog en eftermiddagsfika med L, denna gång även på Waynes.  Jätte trevlig dag har det varit, känner mig lite snurrig i huvudet bara efter all frisk luft.. Hehe, men det kan jag ta.

Dålig uppdatering!

Här var man dålig på att uppdatera.
Har väl inte hänt så väldigt mycket vad jag kan minnas.

Idag har jag däremot varit ute nästan hela dagen. Redan klockan 10 steg jag ut genom dörren! Så himlans fint väder. Har inte kollat vad morgondagen bjuder på, hoppas på sol då med. Skulle egentligen till tandläkaren men fick ett samtal om att hon är sjuk. Inte mig emot! Tror att det blir en lunch på stan, eventuellt en tur till Öppna förskolan på förmiddagen. Men vi får se...

Blir inte klok på min lilla son. Han har inte sovit sen halv 3 och är jättetrött, MEN han vägrar att somna. Nu är det nästan försent för det med.. Tycker att det har blivit så svårt att tyda hans signaler nuförtiden!

Potatis!

Idag bjussade jag Viggo på lite potatis. Vad tror ni han tyckte om det? Ingen hit! Han typ dreglade ut allt han fick in i mun. Hm... Han verkar inte förstå det där med att svälja. Undrar om det är något jag missat att lära honom??? Hoppas det går bättre nästa gång. Imorgon!
Godnatt folket!

4 månader!

Idag blir lillskiten hela 4 månader. Det är STORT!
För 4 månader sen låg man på BB och allt var jättenytt och ganska svårt. Nu är det andra bullar. Världens bästa kille har han blivit. (han var nog det från början också).
Grattis till Viggo i varje fall!

Lika som bär, eller?



Bjussar på en bild på mina killar, folk säger att dom är lika men jag vet inte jag..

Torsdag!

Då var denna dagen snart till ända. Har hunnit med det jag trodde och lite till. Var ner till Synsam och fick en tid en timme senare. Kollade synen och jag ser tydligen an aning bättre än sist. Fick till en lunch med min far på Lindströms. Åt god pannbiff med potatis. Amningspaus i KappAhl personalrum, tack Annika! En lattte på Waynes med Linda. Lika trevligt som vanligt, Avslutade dagen med en långpromenad på 1.5 timme. Det blev ju helt underbart väder tillslut, sååå skönt.
Imorrn är det fredag och jag har tid på vårdcentralen igen..

Vad göra?

Vart tog solen vägen? Man kan ju hoppas att den tittar fram lite senare. Skulle vara skönt att få lite sol på sig idag också.
Idag är det torsdag igen, fatta vad fort veckorna går. Vet inte riktigt vad jag och Viggo ska hitta på , men ut det ska vi. Ska väl eventuellt ta mig ner till Synsam och skaffa mig linser. Hade ju jämt det förut, men har på senare tid varit för lat (och snål) för att skaffa. Fast nu är det andra bullar, fick av mamma i födelsedagspresent pengar till linser. Mycket bra!
Ska försöka luncha med min far också men det är lättare sagt än gjort. Upptagen man som han är!!!
Vi får helt enkelt se vad som händer!


Mycket mätt!

Varför ska man alltid äta för mycket??? (man är i detta fall jag) Sitter här i soffan och orkar inte med någonting. Hade ju tänkt att första löpturen skulle komma den här veckan men just nu känns det långt borta. Hoppas det känns närmare imorgon!
Annars kommer min mamma på besök om ett litet tag, ska dricka lite kaffe med mig men anledningen att hon kommer är nog Viggo.

Är lite besviken idag också. Fick förslag om att åka till Uppsala på fredag och äta lite mat samt gå på innebandysemi mellan Storvreta och AIK. Men som ni alla vet så tar ju inte min lilla son flaskan än och att ha med honom på innebandy känns inte som något alternativ. Så vi blir väl hemma som vanligt... Hm... hade verkligen varit skoj.. Alltså besviken är väl inte rätt ord men det är mer som det är första gången jag känner mig riktigt sugen på att göra något. Men men, den tiden kommer.

Gårdagens shopping i bilder!



Överst: Tyget som jag förhoppningsvis kommer sy en dyna utav.
Under: De 3 bodysarna från TKS för 100 kr tillsammans.

RSS 2.0