Sjuka igen!

Japp det är så det ska vara. Jag fick feber igårkväll/inatt och har varit allmänt däckad under dagen. Det underlättar ju då inte att Anders jobbar 10-20 idag samt att båda mina för'ldrar är upptagna med jobb. Ytterligare en faktor  denna helvetesdag var att Viggo för första gången i sitt liv vägrar sova under dagen. Det var ju väldans lägligt!!! Halv fyra kom pappa och hans fru och hämtade V så jag fick sova en stund. Det var riktigt skönt! Fick tillbaka honom vid halv sju igen och han somnade på stört vid sju. Det som är lite trist är att V har börjat hosta, hatar den där jäkla hostan som kommer och går. Hoppas den går över snabbt!

Igår var det ju VV-vägning igen och jag som trodde jag hade tabbat mig totalt och gått upp en massa fick en trevlig överraskning då vågen stog på samma som förra veckan. Väldigt nöjd med det måste jag säga! Har ju som mål att hålla min nuvarande vikt över jul och nyår, men då känns det som jag måste bli frisk snabbt så jag kan ut och motionera lite. Jag har ju ett par perfekt vallade skidor som står nere i hallen och bara väntar...

Bakis!

Vilken kväll det blev igår!!! Var iväg och käkade jultallrik med handbollen. Kan säga att jag intog en hel del att dricka också! Det är nästan lättare idag att säga vad jag inte drack igår än tvärtom. Men så kul jag hade sen då, kvällen avslutades på Sventas. Det var första gången jag var där och blev förvånad över hur mycket folk det var, kul!
Idag har man ju ångrat några gånger att man festade till igår och jag har lovat mig själv att ALDRIG dricka dagen innan Anders ska jobba igen. Nu var det ju tur att han inte började förrän 12 och att V sov 1.5 timme på eftermiddagen. Kvällen spenderade vi hemma hos mamma och fick mat och grejer, vilket också underlättade massor. Var hemma till 19 och fick Viggo att somna innan 20.. Så nu kan man njuta av lugnet!

Måste ju beklaga mig lite över hur dåligt mitt viktväkteri går denna vecka. Har ju varit ganska krasslig så motionen har blivit väldigt åsidosatt samtidigt som jag har fikat i mängder och ätit det mesta. Skärpning måste till för min del så att jag inte tappar fokus helt. Nu har jag ju inga förhoppningar om att gå ner över jul men man vill ju inte gå upp.. Så nu blir det lite mer strikt för min del fram till jul..

Förresten match imorgon, kom dit och titta. 14.45!!!

Ingen rubrik!

Här har man varit dålig på att uppdatera märker jag. Kan bero på att jag inte har varit helt kry! Har känt mig ganska däckad i ett par dagar nu, vet inte om det beror på sprutan förra veckan eller något. Känner mig i varje fall bättre idag. (trots att jag varit vaken sen halv 5 imorse, Viggos fel)

Idag har jag fått ny frisyr och ny hårfärg, fast om ni frågar min käre sambo så säger han att den är densamma som tidigare. Ja ja, ni som kommer träffa mig får avgöra själva!

Veckans viktresultat blev i varje fall -0,7, vilket jag är så nöjd med. Nu får vi se ifall jag fixar mina 80 kilo innan året är slut. Det kan bli svårt, särskilt nu när jag inte varit helt hundra heller. Motionen blir ju lidande då samt att det slinker ner ett och annat utan att man orkar tänka. Men nära är jag i varje fall!

På söndag är det match igen, hemma. Det är bara vinst som gäller! Kom och kika om ni viill! ;-)

Vinst!

Yes, vinst med 25-13 idag! Så härligt!

Falk!

Ikväll har vi sett den tredje Johan Falk filmen. Måste säga att jag gillar dom skarpt! Får se när vi ska se på nästa.

Imorse vart det att gå upp tidigt, V vaknade vid halv 6 och vägrade att somna om. Så det var bara att ta med täcke och kudde och knata in på Viggos rum och leka lite. Varför är det alltid så kallt på mogon för???
Imorgon blir det min tur att slippa gå upp i varje fall.. Fast jag kommer ändå inte sova så länge då jag kommer åka iväg på handbollsmatch klockan ett till Hallsberg och inte komma hem igen förrän skrutten sover så jag måste hinna leka massor innan dess..

Nej har inget vettigt att skriva som vanligt, säger hej här..

Svineri!

Idag har jag varit tll simhallen och simmat en timme. Härligt värre!
Annars har dagen bjudit på ett besök på morfars (Viggos) jobb, och förhoppningsvis Viggos kommande dagis. Sen en tur till BVC där både Viggo och mamman (jag) blev stuckna. Ja visst sörrni, vi tog influensasprutan båda två. Jag har ju undvikit den länge men nu fick vi alltså erbjudandet när vi var på 1-års kontroll, taget sa vi. För övrigt vägde V 10,1 kg och var 76 cm lång. Han följer sina kurvor fint. Dom kikade även i hans öron då han haft öroninflammation tidigare och dom såg bra ut. Det var skönt!
Ni kanske undrar om jag har några biverklningar. Jag var helt slut på eftermiddagen och låg och slumrade hela Viggos sovpass, det måste ha varit sprutan Och jag kan väl säga att lte öm är jag allt i armen, inte farligt alls men lite kännns det. Jag bad ju om att få den i vänster arm ifall jag får riktigt ont så jag inte missar handbollsträningen imorgon.
Nej nu säger jag hej!

Kärlek!


Ny vecka igen!

Tack alla grattis till Viggo, jag har inte svarat på någon så jag tackar såhär istället.

Veckans vägning som jag trodde skulle vara katastrof då jag inte gjort annat än att proppat i mig bullar och kakor slutade på -0,5. Hur bra som helst, vart helt chockad faktiskt. Så nu har man passerat -15kg!!! Helt galet mycket ju om man tänker efter...

Hade tänkt gå ut nu på eftermiddagen men Viggo var så himla gnällig så jag la han i sängen istället, han ligger där än. (sover) Får se om vi tar oss ut lite senare.

Kanske bjussar på en bild också, har äntligen tömt kameran på kort...

Bakar!

Javisst det är så jag tillbringar kvällen. Missar allt bra på tv.. Usch för det! Missar ju Greys..
Men det står drömmar och lussebullar på schemat.

Imorgon blir liten stor, från 0 till 1 över en natt. För ett år sedan vid den här tiden låg man på förlossningen och hade det ganska okej med en hel del EDA.. 00.34 tittade han ut om jag inte minns fel... Det här året har rusat iväg måste jag säga. Ser fram emot nästa!!!

Slut!

Är helt färdig nu efter en ganska tuff träning. Det var mycket spring med och utan boll idag. Känns bra så här i efterhand!

Veckans vägning igår gick kanon, -1,7 kg!!! Nu är det bara 0,2 kvar till 15 kg ner, samt 1,8 till en av drömgränserna: 80kg. Vill så gärna fixa det innan jul!

Annars här hemma har vi en son som visar lite tendenser på kinkighet. Vet inte om det är en förkylning till som ligger och lurar eller om det är öronen eller kanske någon tand på G. Hoppas att han blir sig själv snart igen..

Nu kallar sängen!

RSS 2.0