Hej 70talet!

Äntligen har jag kommit ner på en vikt som börjar med en 7:a! Det var inte igår kan man säga. 79,5 är vad vågen visar! Heja mig!

Snabba Cash i lördags var riktigt riktigt bra, kan rekomenderas.

Busboorgen stog på schemat igår vilket uppskattades mycket av Viggo, han var i himmelriket. Mamma Emma också eftersom hon fick umgås med så trevliga mammor (och pappor). 

Dagen idag spenderades först i tvättstugan där 6 maskiner hanns med, andra delen av dagen shoppades det på stan, tredje delen hemma hos familjen Svensson/Sandström och sista delen var jag på vattengympa med handbollen medans Viggo fick vara hos mormor. Nu sitter jag och väntar på att pappa A ska komma hem och V ligger och sover gott i sängen.

Imorgon kommer antagligen Annika och lilla Nathalie över på eftermiddagen, på förmiddagen ska vi nog ut och åka lite pulka. Nu åter till handbollen!!!

Hur hinner folk?

Ja jag kan inte förstå hur folk hinner blogga.. Eller egentligen förstår jag ju, det är en prioriteringsfråga! Tydligt är väl att det inte står högt på min lista över saker att göra.

Dagen då, fick faktiskt en supertrött Viggo att somna utan några jättestora problem ikväll, värre var det igår. SÅ han har sovit sen 19 idag! Skönt med lite ensamtid så här på kvällen! (anders jobbar) Tidigare idag tog jag bilen till Västerås och hämtade upp min mamma för lite shoppping på Erikslund. Skörden blev ett par benvärmare och en pyjamas till Viggo. Och just det, en lampa!!! Efter det var det dags för magnetröntgen på Eriksborg. Gick bra, tog ca 20 min bara. Så nu är det bara att invänta svaret!

Imorgon är det match som gäller, efter det bär det av till Uppsla för lite bio. (tror jag skrivit det tidigare) Jag har lite ångest bara över att lämna av Viggo redan vid 12 tiden och sen inte träffa honom förrän sent på kvällen (och då förhoppningsvis sovandes) Men det kommer nog gå bra, hoppas jag..

Ingen träning dag!

Idag fick man ta sitt ansvar som mamma och missa den åtråvärda handbollsträningen. Anders jobbar och det fanns ingen som kunde sitta barnvakt! Lite surt men det går ju ändå, fick i varje fall vara med på matchen på lördag ändå, och det var ju tur.
Annars har jag tränat bra den här veckan: skidor i måndags, handboll i tisdags och simning igår onsdag. Kanske var bra med en vilodag idag ändå!

Match på lördag då, viktig match dessutom. Hoppas för allt  världen att vi spelar bra och vinner.
På kvällen ska jag och Anders på bio, Snabba Cash. Tror nog att den ska vara sevärd!

Nej nu kallar sängen!

Glad skit!



Tänkte att jag måste kompensera förra inlägget med en bild på hjärtat för att visa att han inte bara är en gnällis. Den här bilden är ju dock inte tagen idag, men ändå... ;-)

Gnällstuga!

Det är det vi har här hemma. Vet inte vad det är som besvärar lillherren, men jag gissar på tänder. Det har jag iofs gjort i någon månads tid nu utan att ha sett röken av någon ny men jag gissar på det igen...

Anders är på jobbet och jag sitter i min ensamhet medan V sussar, har tagit mig ett glas vin och funderar på om man skulle slå till på ett till.. Har lite och fira idag, vi vann idag igen. Med 30-4! Känns helt okej, dock gjorde jag väl inte någon dundermatch direkt.Men men..

Imorgon hoppas jag på att jag kan låna mammas bil så jag och V kan fälja med Annika och Nathalie och hälsa på Madde ute på landet. Vore kanon det!

Hej hej!

Tillbaka efter sjukperiod!

Japp nu är vi på banan igen. Jag var mer eller mindre sjuk i 2 veckor över jul och lilla V klarade sig på några dagar. Skönt att vara frisk igen!

Under julen har mitt viktväkteri blivit minst sagt lidande, har inte rört på mig för fem öre och ätit allt som kommit i min väg så när jag idag gick med tunga steg till viktväktarna var inte frågon om jag gått upp utan hur mycket. Jag kan säga att jag trippade därifrån, hade endast gått upp fyra hekto. 0,4 kg! Jag är sååå nöjd! Så nu står jag på 81 vilket inte är någon katsatrof alls, jag hade trott att jag gått upp minst 1 kilo. SÅ nu är det nya tag, har redan matsedel och mat inhandlad för hela veckan.
Sen så tog jag första motionspasset igår på över 2 veckor, det blev 5 km skidåkning! Det var så himla kul. Trots 3 vurpor!!! Jag hade pappa som jagade på mig så det vart ett ganska hårt pass, men med mersmak. Får se om jag kanske tar elljusspåret ikväll!

Nej nu får det vara bra för idag.

Gott nytt på er alla!

RSS 2.0