Ingen flaska här inte!

Nej det verkar ha varit en engångsföreteelse det där med flaskan härom dagen.. Nu totalvägrar han! Livet går väl inte under för det. Någon gång så... Och jag lovar, ni kommer få läsa om det här.

Har haft en fin dag ute i solen.. (mest skuggan för vår del dock) Spenderade den på Annika och Johns baksida. Skönt värre! Styrde även upp en liten tripp till Tärnabadet i morgon. Hörde nämligen ett rykte på stan som sa att det blivit lite varmare i vattnet.Hoppas det är lite mindre mygg också...

Ha! tji fick jag..

Det gick inge vidare md flaska när jag försökte i morse.. Suck å stön från mig. Får försöka ikväll igen. Men man blir ju bra matt alltså.

Idag ska vi bege oss till parken! Kanonväder borde resultera i en del folk.

Nej nu blir det gröt för en vällingvägrande Viggo!

En halv flaska!

Här är man lite stolt idag! Min lilla V har druckit en halv flaska välling. Just det FLASKA!!! Det var hemma hos Viggos mormor som vi prövade nu ikväll och det gick ju över förväntan. Jag är mäkta stolt, hoppas på att detta är vändningen.. Den som lever får se!

Vi har ju badat i tärnabadet idag också. Det var ju inte så varmt om man säger så. Burr!!!
Nu har fotbollen börjat. Ses!

Bada ute!

Tror nog att vi ska bege oss till Tärnabadet idag på eftermiddagen. Allt beror ju på vädret förstås, men det ser ju ut att bli fint. Sprang ner på stan vid halv 6 igår kväll och köpte en badtröja och badbyxor till Viggo. Jag hade inte tänkt at köpa det för det är ju inte meningen att han ska vara i solen, men nu är det ju så att baby-poolen i Tärna ligger helt i solen så en tröja och ett par byxor kan komma väl till pass. Dock är det korta armar och ben, men bättre  det än ingenting, dessutom var det på rean så behövde bara betala 99:-. Som hittat!
Nej nu ska jag sätta igång med våran dag på riktigt!

Liten har blivit stor!



Busviggo

Den övre bilden är från BB, bara ett par dagar gammal. Strl 50/56 i kläderna!
Den undre är han 6 månader på. Drar strl. 74 i de flesta plaggen..

Parkbesök!

Har haft en mycket trevlig dag med en Viggo som har ätit bättre än på flera dagar. (dock var jag tvungen att amma på en bänk utanför gallerian)
Förmiddagen spenderades i parken med ett X-antal andra mammor med barn. Ja det var nog någon pappa också. Jätte trevligt var det! Hoppas på fint väder nästa onsdag också!
Nu på kvällen har vi varit och grattat Anders bror i Uppsala. Fyllde år!

Imorgon kommer anticimex hit, vi har 2 getingbon på ballkongen som jag inte så gärna behåller. Hoppas på bra resultat!

Sista simmet!

Idag är det sista gången på baby-simmet. Det har gått så fort! Viggo verkar ha blivit helt återställd sånär som på lite gnäll bara, men det hör ju till vardagen nuförtiden. Vi kanske inte badar hela tiden ut idag, mewn ett dyk eller två ska vi nog hinna med..

Sjukt var det här!

Här har man inte tid att sitta som vanligt, eller jag ska väl säga att jag har prioriterat bort en hel del data-tid på sistone..
Här hemma har vi en Viggo som inte är riktigt kry. Han har 38.8 i temp och är ganska så gnällig. Igår kväll så spydde han 1 gång så jag vet inte riktigt vad det är. Han har ju varit lite snorig också.. Jaja, hoppas det inte är något allvarligt bara! Nu är det ju lite kruxigare att få i honom vätska eftersom han knappt ammar någonting längre. Men vi pytsar på lite med pip-mugg då och då..
Själv ska jag i väg alldeles strax och vara funktionär på silver-maran..


Bröllop och grejer!

Igår var det bröllop, syrran gifte sig. Det var jätte trevligt förutom att min lilla son verkar ha något problem.. Vet inte om det är fler tänder på gång, hård i magen eller bara allmänt kinkig. Han är inte riktigt sig själv!!! Hoppas han kommer ur denna fas snart, vill ju att han ska vara glad och nöjd. Skrutten!

Mycket att stå i!

Här har man mycket i skallen måste jag säga. Det är någonting varje dag!
Hade möhippa för syrran i lördags vilken gjorde att hela förra veckan var full av planering. (för övrigt var jag utan min V mellan kvart över 8 på morgonen till kvart över fem på kvällen, det ni. Det vart några tårar fram emot eftermiddagen!)
Möhippan blev lyckad i varje fall! Igår var det frissan samt lite shopping till brölloppet, har köpt ny klänning i sista stund. Men jag blev bara helt kär i en som jag hittade från ESPRIT. Ska se om jag jag hitta nån bild på nätet!
Idag är det födelsedagsfirande, och Öppna försås som vanligt. Imorgon tandläkaen och på fredag måste jag till jobbet igen för jobbsökar-coaching. Sen är det lite annat pyssel jag måste fixa med..
Önska mig lycka till!!!!

RSS 2.0