Kärlek!




Bjussar på en bild på min bästa!!!!

mer golf!

Har inget att skriva idag egentligen..
Det blev golf i onsdags, så himla roligt. Kommer nog bli spel imorgon med! Hoppas på barnvakt av min pappa med fru. Han har inte sagt om han kan eller inte än..

Jag har sovit middagslur med Viggo 2 dagar i rad nu. Inte det smartaste då man är helt slut efter.

Jag har trott att V har varit på väg att krypa länge nu då han stått på alla fyra och gungat fram och tillbaka, men inte fattat att han kan flytta armarna frammåt. Inget krypande än men, han har börjat ställa sig på fötterna nu. Så han står på händer och fötter. (ni som kan yoga typ stående hunden) Han kanske kommer "krypa" på det viste istället.. Jag tycker synd om han som inte kan ta sig frammåt..

Nej nu ska jag käka lite bröd!


Regnig tisdag!

Usch vad det regnar. Jag som skulle ner på stan, blir nog till att hoppa över det om det inte slutar.
Natten ha varit jobbig. Vi har gett Viggo 8-månaders gröt i 2 dagar och jag tror han få ont i magen av den.. Resulterar i ett x antal uppvak med en skrikande V. vet inte om jag ska härda t i några dagar till eller om jag ska byta tillbaka..

Imorgon missar jag parken igen.. Visserligen självförvållat då jag och Anders bestämt att vi ska spela golf på Sävne. (ja jag är lite golftokig just nu) Vi ska nog gå kurs nu i Augusti för att få grönt kort.
 Så alla mammor, sorry att jag sviker i morgon igen..

Uppsala!

Idag åker vi till Uppsala och shoppar lite. Det blir Gränby till att börja med. Vi som åker är jag, Anders, Viggo och min mamma.

Igår var det golflektion, så nu är jag bara sååå sugen på att spela. Tror det blir ett par rundor på sävne i helgen! :-)

Snabb uppdatering av veckan!

Hej hej.

Veckorna bara rusar iväg. Trodde ju att ma skulle ta sig ner till parken i onsdag för att träffa lite mammor men vi besökte en annan park istället, parken zoo i Eskilstuna. var en jätte trevlig dag som faktiskt började redan dagen innan (tisdags) då vi tog bilen redan då tioll E-tuna för att sova på hotell. Mysigt värre! (dock ganska varmt på rummet)
Igår fredag gick jag 9 hål med mamma och Eva. Jätte kul men väääldigt varmt. Jag och Anderss bokade in oss på en lektion nästa vecka för att lära oss grunderna. Tyvärr så blev det på onsdag förmiddag, tankspridda jag. Så det kommer inte bli någon parkträff nästa vecka heller..
Just det, var på mitt första styrelsemöte med handbollen också. Alltid intressant! Hoppas det blir en bra säsong..
Annars har det väl inte hänt så mycket här i veckan. Jag har  lite ont i örat förresten, hopps det inte blir värre.

Toker!




Kalas!

Igår var vi på kalas, 50 års kalas. Det var Viggos gudmors mamma som fyllde! Det var jätte trevligt med kanon god mat. V blev inte så sena dock eftersom Anders skulle upp och jobba i natt. Viggo skötte sig som vanligt exemplarsikt: var vaken i början och minglade lite, fick sen sin gröt och somnade lagom till vi andra började äta. Kunde inte bli bättre!

Idag är det fika med tjejerna klockan 10. Sen ligger dagen öppen, får se vad vi tar oss för..


Ösregn!

Det regnar idag igen...Kul!!!! Helt katastrofalt väder enligt mig. Jag vet att jag klagade då det var så varmt, och det står jag fast vid, men måste det vara sådana ytterligheter jämt. Kan det inte vara 20-25 grader och sol??? Väder tröttnar man visst aldrig att prata om.
Trodde jag skulle hinna blogga lite nu men min lilla V pockar på uppmärksamheten, jag får lägga mig på golvt och leka lite.

Bilder från dopet 4/7-09!

Doptårta!


Dopkille!




Döpt!

Sådär, då var dopet avklarat. Det gick ju galant om man får säga det själv. Jag var lite stressad på förmiddagen då Viggo inte ville sova (han sover alltid på fömiddagen), lika så var ju dopet ganska precis vid hans lunchtid. Men han klarade av det utan att vara ledsen eller nåt. (jag pytsade i lite fruktpuré innan vi började) Viggo verkade tom njuta när han fick vattnet på huvudet.
Efteråt blev det smörgåstårta och vanlig tårta! Viggo fick jättefina presenter som han tackar så mycket för, vi föräldrar med.
Kanske laddar upp någon bild lite senare.
Hej hej

Smälter bort!

Alltså jag dööör, den här värmen tar knäcken på mig. (fast just nu kommer det in lite sval luft från fönstret).
Vi har cirkus 29 grader i sovrummet, inte att leka med.
Idag ska vi ta en tur till Silvköparn och bada. Packade väskan igår kväll (det mesta), det kan ju ta sin lilla tid annars. Känns alltid som att man tar med sig hela hemmet och lite till. Anders blir hemma, han har delat ut tidningar i natt så han får sovmorgon.. Hihi.. Ett problem jag har är att jag ska in på affärn och handla. Det blir premiär med bara Viggo utan bilbarnstol (vi har satt in den nya nu). Funderar på att använda bärselen... Jaja, vi får se.
Ha en kanon dag nu alla..

RSS 2.0