Nu vänder det!

Tjohoo.. Skulle kunna vara glad över fin viktminskning den här veckan men icke. Plussade 4 hekto! Usch och fy för det, men man kan kanske inte förvänta sig något efter denna helgen som varit.. Men jag var rätt ostabil igår pga mens i antågande så jag tog plusset ganska hårt. Nu får vi se hur det går här framöver.
Däremot så är jag glad över en annan grej, det är nämligen så att min Anders kommer få fast jobb om 3 veckor. Hur härligt är inte det!? Känns otroligt skönt och jag är så stolt över honom (löjligt det lät). Så nu är det bara jag som ska skaffa mig ett jobb.. Men nu känns det en aning lättare att söka när man vet att vi har en heltidstjänst i familjen.. LYCKA!

Tacobuffé!

Är hemkommen efter en tacobuffe på Heby Värdshus. Åt som vanligt när man äter tacos lite för mycket.
Tog faktiskt en springtur innan på 40 min. Vääldigt jobbigt men skönt ändå, tror det blev ca 6,5 km.

Imorgon ska jag ta och dricka lite vin... sen blir det nog utgång! :-) Det var inte igår direkt. Hoppas på en kul kväll.

Upplysningsvis vill jag också meddela att våra dagar börjar vid 0500 nuförtiden. Blä säger jag! Men det är bara att bita ihop. Detta resulterade i att jag igår torsdag slocknade in redan 1900 och på så sätt missade min handbollsträning. Hm..


Vart tog den vägen?

Skymtade våren häromdagen, vet inte riktigt vad den blev av. Jag som har fått en "ny" cykel och såg fram emot att kunna cykla med Viggo inom en snar framtid. Nu ser det ut att dröja! :-(

Idag spenderade jag och V eftermiddagen på Öpnna, jättetrevligt var det. Imorgon så har vi inget planerat, så vi får se vad dagen bjuder på..

Minimalt!

Endast -0,2 på vågen idag, tycker jag var värd mer... Det går så segt nu, men jag vägrar att ge upp. Samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att lyckas, eller jag vet nog men vill inte...

Är i varje fall helt mörbultad efter en helg i handbollens tecken, match både lördag och söndag. Varierat resultat!

Har inte spikat veckan än, får se vad som väntar..

Litet minus!

Vägdag idag och jag hade tappat 0,6 kg denna vecka. hade hoppats att jag gått  ner allt det jag gått upp förra veckan men det gick inte. Men jag deppar inte för det. Det är bara att strama åt tyglarna ännu lite mer.

Har nu ikväll varit ute på en löprunda. Vet inte riktigt hur långt det blev men var ute i 33 minuter och 30 sekunder. Tänkte jag skulle skriva ner tiden här och se ifall jag kan förbättra den efter lite mera löpträning. Skönt var det i varje fall och jag kan lova att det känns i kroppen nu..

Nej nu ska jag ta en liten dusch!

Skitspår!

Hade föreställt mig en härlig tur på skidorna idag på förmiddagen. Solen sken och jag hade nyvallade skidor! Men tyvärr hade alla skogens träd fått för sig att släppa ner det mesta i spåren idag. Höll på att stå på näsan flera gånger.. Så det var inte mycket njutning. Men har fått insiderinformation att spåren kommer att göras om inom snar framtid, om det inte blivit gjort än vill säga. Jag verkligen älskar att ge mig ut i spåren..


Ingen träning!

Sitter hemma med huvudvärk ikväll. Så ingen handboll för mig. Så himla trist men vad ska man göra.. Får se om man kan komma ut och åka lite skidor imorgon förmiddag istället.

Annars är allt bara bra här hemma. Fick ett pissresultat på vågen i måndags bara: +0,9 kg. Så nu är det hårda tag som gäller..

Simkaos!

Idag var det proppat i bassängen kan man säga, det var både tanteluringar och krokodiler i vägen.. Inte för att jag simmar så väldans fort men det här tog nog priset. Skyller på sportlov!

Imorgon hade vi tänkt besöka fröet men fick veta att dom har sportlovsstängt. Tack L för den upplysningen. Så det blir Öppna inorgon istället! Har även en tid hos optikern på eftermiddagen.

Nu är det även klart, Viggo har fått dagisplats. Känns så himla bra... I maj är det dags. Nöjd!!!

RSS 2.0