Sötaste lilla tjejen är född!

Igår föddes en liten prinsessa. Hon har ännu inget namn men kommer bli en riktig liten ängel, det känner jag på mig. Det är en av mina bästaste bästa kompisar som har fått barn, så det är lite speciellt..

Idag ska vi besöka Turbo dagis, blir väl eventuellt det dagiset som vi kommer välja i första hand när det väl blir dags..

Tävlar hos Flerbarnsmamma!

Är med och tävlar om fina grejer från Lundmyr!

106_20088418153413671164

2262_200895312274484382
http://flerbarnsmamma.se/?p=3425



Tävlar hos Älskade Hjärtegryn!!

[DSCN0154[1].JPG]

[DSCN0152[1].JPG]

Tävlar om en personlig snuttefilt hos Älskade Hjärtegryn.

Till tävlingen!


Yes!!!

10kg är passerat!!! 10,2 för att vara exakt. Så veckans resultat vart -1,7, hur bra som helst. Trodde verkligen inte det innan jag ställde mig på vägen. Så nu ikväll har jag firat här hemma med tacos och så blir det lite godis. Har bestämt mig att idag ska jag inte räkna points.
Men oj vad härligt det är med resultat!

Tårta!

Den här helgen har ju inte börjat så bra om man tittar ur en Viktväktares synvinkel. Har varit på kalas ikväll och ätit god mat och tårta på det... Ja ni förstår va.. SOm tur är var jag och simmade på eftermiddagen så man kompenserade upp det lite i varje fall..

I natt är vi ensamma jag och Viggo. Pappa Anders sover kvar i Uppsala för att slippa en resa till och från jobbet. Det funkar ju för oss ändå!

Nej, nu ska jag nog gå in till sängen snart. Ska bara säga att vi har hemmapremiär med handbollen på söndag 13,30, kom och titta tycker jag. :-)

Simmat!

Har varit och simmat nu på kvällskvisten. Simmade i en timme! Hur skönt som helst. Sen att man får komma hem till en sovande Viggo är också ganska skönt. (han fick godnattpussar innan jag gick)

Imorgon blir det nog en tur till Västerås, pappa Anders börjar inte jobba förrän klockan 18 så vi får ha han hemma nästan hela dagen. Sen på kvällen har jag handbollsträning så min mamma kommer hem hit för att passa Viggo. Förhoppningsvis kan jag lämna över en sovande skrutt. Men av erfarenhet blir det aldrig som man planerar!!!

Kalasdax!

Idag ska vi bege oss på kalas, Moa fyller 1. Stora tjejen!!!
Fick sovmorgon i morse också. Viggo vaknade som vanligt vid 5 och käkade välling, och som alltid ville han inte somna om, men... vid halv 7 efter lite mys och bus i sängen, även lite sång så slockande han. SÅ då sov vi till 8!!!! Skööööönt! Det behövde jag och mitt humör måste jag säga.

NU ska jag äta min kanongoda lunch som jag lagade igår (åt även som kvällsmat), fisk och rotfrukter och potatis i buljong.. Mums!

Kort uppdat!

Idag blev det minus på vågen igen, skönt! -0,9! Väldigt nöjd med det. Jag har haft en ganska tuff helg med lite för stort intag av godsaker. Men nu fortsätter vi utan fusk... eller ska försöka med det i varje fall.. ;-)  Veckan utan latte gick ju bra i varje fall!


Nya tag!

Ja det är det det blir veckan som kommer. Hade inte hänt någonting på vågen den här veckan. Känns ju lite snopet då jag tycker att jag varit ganska så duktig, men vid närmare eftertanke kanske det har fuskats lite mer än vad jag vill erkänna. Så nu är det att ta i med hårdhandskarna.. Jag har en regel för denna vecka: INGEN LATTE!!! Bara så ni vet, så ser ni mig sitta på något av stadens cafeer med en latte i handen, säg åt mig..


Snuva!

Visst är det så, eller jag skulle nog säga att det är en liten förkylning som har smygt sig på Viggo igen. Attans då! Det var ju inte länge sen han var förkyld. Han är i varje fall snorig och hostar en hel del, särskilt nu när han ska sova. Hoppas han somnar in djupt snart, han väcker ju sig själv när han hostar. Stackars liten!

ANnars har en ny färdighet dykt upp, han kan stå helt själv utan att hålla i något. Han ser så mallig ut när han gör det, sen blir han feg ganska fort och sätter sig ner. Men det är bra att han tar det i sin takt, stegen kommer nog så småning om.

Imorgon blir det lite jobb för mig igen, sen så kommer nog Anders jobba resten av veckan. Så det blir långa dagar för mig och V utan pappa.

JUst det ja, vi spelade ju match idag igen, förlorade med 11-10, känns ju sådär lagom kul. Hatar att förlora, och då särskilt med bara ett mål...


Dåligt av mig!

Nu var det några dagar sen jag var in här.. Dåligt! Det har väl i försig inte hänt så mycket. Hunnit med 2 handbolsträningar, besök på Öppna, fika med Annika + 1, tandläkaren med Viggo..

Idag får vi se vad dagen bjussar på. Träffa Annika på stan verkar ligga bra till...


RSS 2.0