Liten uppdatering om läget!

Ja här blir det inte mycket bloggande.. Mycket för att jag nästan aldrig sitter vid datorn längre, surfar nästan bara på mobilen nuförtiden. Man kan säkert blogga från den men det har jag inte lärt mig..

Livet som tvåbarnsmamma har hittills varit hellt fantastiskt.. Visst lille Ebbe har varit sjuk, jag har drabbats av skuldkänslor åt alla möjliga håll, amningen var inte lika enkel som med Viggo, nattsömnen är det ibland lite si och så med.. men hallå vad är det???!!! Jag har lyckats fått en lika lugn och go bebis som Viggo var. Det skriks inte mycket annat än när magen kurrar på lillen, när han ibland har lite lätt magknip kvider han mest en liten stund. Han tycker om att långa stumder ligga för sig själv i soffan eller på en filt på golvet och prata med div osynliga gubbar... I love it!  Jag är väl medveten om att detta kan ändra sig så därför njuter jag så mycket jag bara kan..

Storebror Viggo då?! Han är en underbar bror som gillar att pussas och kramas med lillebror. Vill gärna hjälpa till att byta blöja och hålla flaskan vid matning.. Min stora kille!!! Han pratar nu även mer an någonsin. Hans orförråd är helt otroligt, och minnet likaså.. KOmmentaren vid frukostbordet efter en tugga macka: "KUNGLIGT"  Han kan även räkna till tre. MAn är en stolt mamma dessa dagar!

Vi får se om jag ska försöka uppdatera lite oftare i fortsättningen eller hur det blir..

RSS 2.0