Vilken skitdag!

Den här dagen hade man ju kunnat vara utan.. Har inte gjort mycket alls. Vi hade ju planerat att spela lite golf på förmiddagen men vi ställde in då vädret inte var så lockande. Det blev en sväng till mamma för lite häckande bara.
Sen hem för lite sovande för både mamma och barn idag.. Oooops!
Kvällen har vi slagit ihäl med lite bad och bus.. herrn somnade någon gång mellan halv 9 och 9. Hade inte jättekoll då jag försöker få honom att somna ensam i rummet. Vi har lyckats i två dagar nu. Det tar sin lilla tid för honom att komma till ro men tillslut så somnar han. Var nog bara in 3 gånger på 40 min!

Imorgon är det fullspäckat schema, det gillar vi!

Nyklippt POJKE!

Så är det! Viggo har fått sitt hår klippt för första gången. (jag räknar inte när jag försökte klippa till luggen) Vi slog på stort och gick till frisören. Det gick över förväntan och Viggo ser numera ut som en pojke. Tack Mimi! Han var duktig och satt ganska still större delen av tiden, kanske ingen som tror mig, men att han var alldeles nyvaken kanske förklarar saken.

Annars händer det väl inte alltför mycket här. Spelade 18 hål igår tisdag med nytt personligt poängrekord. Skönt att det verkar gå åt rätt håll, men jag är fortfarande kass på att putta och slå korta slag. Imorgon hoppas jag att jag och Anders kan hinna med en 9 hålare på morgonen.

Nu är det snart sängen!

---

Sitter ensam ikväll, Viggo sover och jag framför datorn.. Anders jobbar till 22!

Spelade golf på förmiddagen, gick riktigt riktigt dåligt.. så kan det bli ibland..

Inget planerat inför morgondagen. Anders jobbar så vi får väl hitta på något själva!

RSS 2.0