Fina resultat!

Ja det kan man säga. -1,8 denna vecka! Så sammanlagt nu har jag gått ner 7,6 kg. Duktiga mig! Hihi! Nej men allvarligt så är jag väldigt stolt över mig själv och kommer kämpa för att gå ner till det jag vill väga. Vilket är väl en sådär 19 kg kvar kanske. Åtminstonde 14! Hoppas verkligen att jag håller ut och inte ger upp. En fördel är ju att jag skriver här så då får man ju nästan skämmas om man lägger av... ;-)

Nu ska jag kila in till  Viggo som verkar ha lite problem med att somna..

Några pics på den bästa!


(Ignorera röran runtom!)



Med kusin Samuel på mormors altan!



Testar nya höstmössan!



Toker!



Ensam uppe!

Så är det, Vggo sover och det verkar Anders också göra. Det har dom sysslat med sen klockan 20 ungefär.

Idag har vi varit ute på lite ovanligheter. Började med en sväng till barnmorskan för att lyssna på Annikas bebis! Bokade även in en tid för cellprov tills imorgon!
Sen vart det fika på stan med Annika och lite fönstershopping, efter det lunch med Frida och Ronja med kids.

Imorgon hade jag tänkt att man skulle till fröet men får tänka om då jag fick tid hos BM klockan 11. Får ta det nästa vecka istället! Kanske blir en tur till Öppna istället på eftermiddagen. Sen så blir jag och Viggo ensamma imorgon då Anders ska jobba till 22. Så ingen handbollsträning för min del imorgon, lite surt men inte så mycket man kan göra något åt..

Godnatt på er!

Tävlar om fin mössa!





Jag tävlar om en mössa från Älskade Hjärtegryn!

http://alskadehjartegryn.blogspot.com/

Det går ner!

Javisst förstår ni, -2,1 denna vecka och då totalt 5,7 på fyra veckor. Man kan ju inte vara annat än nöjd. Så denna vecka ska jag satsa lika hårt som förra. Man blir ju sporrad när man får resultat.

Seriepremiären förlorade vi tyvärr, och jag stog väl inte för någon lysande insats direkt. Men jag var med och spelade lite i varje fall. Ikväll har vi träningsmatch mot Brovallens juniorer om jag inte minns fel. Hemma på vår träningstid 20,30. Blir ju intressant! hoppas jag gör lite bättre ifrån mig då.

Idag tar vi en tur till golfbanan, men Viggo ska med så vi får se hur mycket spel det blir.


Premiär!

Imorgon är det seriepremiär! Match mot Tillberga borta. Ska bli så roligt, länge sedan nu man spelade seriematch. Känner mig dock lite småkulen idag, gjorde även det igår. Hoppas inte att förkylningen är på väg tillbaka. Vore ju riktigt dålig timing!

Annars var vi ner på marknaden idag. Köpte bröd och strumpor! Anders köpte godisrem, cocos-boll och munk. Och ska jag vara riktigt ärlig smakade jag av allt. Fy på mig! Känner mig riktigt spänd inför vägningen på måndag. Vill så gärna att det ska visa myckt minus, eller minus u huvud taget framför allt...

Handboll!

Oj vad jag älskar att träna handboll! Sååå kul att få gå ner och köra två gånger i veckan och träffa en massa underbara människor. Seriepremiär har vi nu på söndag borta mot Tillberga! Jag är fortfarande väldigt försiktig och vågar inte satsa fullt med tanke på mitt knä (opererat tidigare), så vi får se ifall jag kan vara med nu på söndag och i så fall hur mycket..

För övrigt så vaknade V klockan 2 i natt och somnade inte om förrän vid 4. Lagom irriterad och trött mamma då kan jag säga. Hoppas på en skönare natt inatt! Godnatt!

Vill ej sova!

Viggo står i sin säng och gapar, han är jättetrött men vill inte sova. Hm.. Får se hur detta slutar!

Hade inte gått ner någonting denna vecka, så nu blir det hårda tag framöver..

Vägdag!

Idag är det dags för VV igen. Känner mig riktigt nervös/orolig över det. Visst, jag var väldigt duktig förra veckan tom torsdag sen vet jag inte vad som hände. Eller jo, jag blev förkyld! Det är inte det att jag slarvat med maten utan det är det att det slunkit in lite för mycket lite för ofta mellan måltiderna. Sen ska vi ju inte prata om lördagens alkoholintag, ganska många points blev det!!! Men men, ny vecka nya tag. Och jag ska ju inte måla fan på väggen än, det kanske har gått bra ändå..

Bakis i kvadrat!

Det är jag det... Oj oj oj! Vart en riktig vända igår. Hur trevligt som helst hemma hos Linda med bästaste tjejerna. Sen bestämde v att vi skulle på Rockland. Kom dit: Fullt! vi väntade ett tag utan att komma in så då bestämde vi att vi skulle åka ner på stan istället. Hamnade tillslut på hotellet. Var väl inte det roligaste av kvällarna ute men det spelade mindre roll, hade kul ändå.. Så idag mår man som man förtjänar.. Uscha! Anders är ute på golfbanan med min mamma och Tommy, själv hoppade jag över och myser med Viggo istället..

Snark!

Vilken pärs! Natten var riktigt påfrestande. Viggo vaknade väl varje timme eller något och var ledsen. Men jag kikade i hans mun igår och spanade in tand nummer 7 som verkar vara på väg upp. Kanske är det som spökar förutom förkylningen..

Ikväll är det tjejkväll hemma hos Linda. Känner mig lite hängig idag pga lite halsont men hoppas det ska släppa under dagen, vill ju dricka lite vin.. Det kan man ju göra ändå men det är ju roligare om man är pigg!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, hade hoppats att få träffa min pappa idag men jag måste i sådant fall åka till stugan, vet inte om jag orkar...

Snorunge!

natten har varit jobbig. Viggo har varit så himla snorig, och jag har ont i halsen. Får se åt vilket håll det går! Hoppas det är snabbt övergående.

Idag blir det lugn dag, hoppas att få sova lite när Viggo sover. (om han sover)


Morgonstund!

Man börjar ju komma in i lite rutiner igen på morgonen. Man vänjer sig så lätt!
jag har dock inte gjort i ordning Viggo än, fast det är ju en värdslig sak.

Har bestämt med tjejerna klockan halv 11 för lite fika. Tänkte väl att jag skulle hinna ta en promenad innan så Viggo kanske hinner somna.

Eftermiddagen är öppen än så länge, hittar jag inte på något annat kanske vi tar en tur till Öppna. Vi får se!

Onsdag!

Då var ytterligare en dag lagd till handlingarna, eller ja inte riktigt än kanske.

Spenderade 2,5 timme i Uppsala på Akademiska. Gick ju kanon! Träffade både käkkirurg och ögonläkare, likaså en ortodist eller vad det hette.
Mamma var snäll och hade tagit ut semester så hon kunde passa Viggo när jag var iväg. Det hade ju också gått finfint!

På eftermiddagen tog jag och Viggo en promenad, han somnade i för sig ganska fort, men jag överlevde ändå. Skönt med frisk luft!

V börjar komma in i nån liten fas, svår att beskriva men det tar på krafterna att ha hand om honom hela dagarna.. Men han är ju den bästa så det går ju bra ändå.. Appropå V så är det ju pyjamasdags alldeles strax, fast vi väntar till pausen..(fotbollen)


Skön dag!

Dagen blev perfekt. Vi sov en stund på förmiddagen och åt sedan lunch. Sen tog vi promenaden till lekparken för att gunga lite. Det uppskattades! Sen fortsatte vi till Öppna Förskolan. Lika mysigt och trevligt som vanligt. Alldesles lagom mycket folk och Viggo stortrivdes med alla barn.

Nu är det dag att stoppa Viggo i badet innan det är dags för mig att sticka på handbollsträning.

Trött!

Idag är jag riktigt trött! Vet inte riktigt vad det beror på. Dålig sömn antagligen.

Glömde ju uppdatera mitt resultat på VV igår. -2,5! Såå himmla nöjd! Så på 2 veckor -3,8. Det tar sig!

Hann med en golfvända igår också, gick ju sådär kan man säga. Jag är helt väck på att putta! Måste nog ställa mig och träna det ett X antal timmar..

Idag tänkte jag och Viggo nog bege oss mott Öppna, vi kan tyvärr inte gå imorgon då jag ska till Uppsala.

Åhhh!

Denna morgon blev inte vad jag hade hoppats på. Att det alltid ska krånglas!
Pga detta känns det som om humöret har sjunkit i botten, och det har det nog. Få se om planerna som vi haft fortfarande kommer genomföras..

Annars var natten kanon, trots morgonpigg kille. Han sov mellan 20-06! Vi introduserade lite 8 månaders välling igår kväll 50/50 och nu verkar han inte få ont i magen av det. Skönt! Fortsätter väl ikväll med samma dosering sen kanske man kan fasa ut 6 månaders mer och mer..

Viggo har ju i dagarna blivit hela 9 månader, stora killen. Läskigt gammal!

Just ja, vi var i badhuset igår. Det gick ju finfint! Badade först i "varma" bassängen ett tag, sen satt vi i bläckfisken och softade lite. Sen avslutade vi med lite plask i "äventyrsbassängen". Efter det så fick det vara nog, det är lite svårt att veta hur länge han orkar med. Jag själv var ju helt slut hela kvällen sen.

Fredag!

Idag får v se vad vi hittar på. Vi har pratat om att ta en tur till badhuset hela familjen. jag har inte badat i badhuset i Sala på flera flera år! Tror att Viggo skulle tycka det var roligt. Vi gick ju på babysim i våras men har hoppat det nu, så så får vi ta det själva. ;-)

Idag var det för övrigt min tur att gå upp med Viggo, det gick kanska enkelt trots att jag låg och läste till 01 i natt.
NU är det frukost!!

Öppna idag!

Får se hur det kommer att gå på Öppna idag. Viggo vaknade vid 6 och har varit vaken sen dess! Får se om han orkar; om jag orkar... Han vaknade ju även halv 3 i natt och hade svårt att somna om. Jag förstog att det skulle bli så idag.. Me kul ska det bli!

Min morgon!

Idag var det min tur att gå upp. Vi försöker köra varannan dag så man får sova lite längre ibland. Idag var det dock inte så tungt då Viggo vaknade för morgonvälling redan halv 6 så då var det inga problem at få han att somna om. Så vi gick upp nu halv 8! Skööönt!

Idag hoppas jag på en fika med min bästa! (bara kaffe för min del)
Ikväll är det handbollsträning.
Få se vad det blir i mellan!

Ha en fin dag!

RSS 2.0