Kass på det här!

Jag är helt bedrövlig på det här med att blogga. Men vad spelar det för roll!!! Hade i varje fall en underbar natt med en kille som sov ända till kl.7. Jag var inte hemma igår kväll men han hade tydligen somnat vid 21. Han vaknade till sådär och skrek 2 ggr också på kvällen men då tog Anders honom! Så nu känner jag att ett biobesök börjar närma sig för min del.. Hehe.. För övrigt så ammade Viggo bara 1 gång på hela dagen.. Det är ju både bra och dåligt eftersom han är så svår att få i vätska. Nån som har något tips??? Han dricker ju inte heller Välling eller ersättning.. Undrar om det är okej?!

Idag är det späckat schema!!!!

Trasig dator!

Javisst förstår ni, våran bärbara dator vägrar att fungera just nu så då var vi tvugna att sätta igång vår stationära.
Lite ledsen är jag eftersom jag inte kommer åt mina favoriter  så jag kommer få problem med att hitta till mina
favvo-bloggar. Ni som vet att jag brukar läsa eran blogg lägg gärna in en kommenatar med länk till bloggen, så underättar ni lite för stackars lilla mig.

Vill bara lägga in en kommentar också om att Viggo sov mellan 21 och 5,30 inatt utan att äta.. Det ni! Det kanske vänder nu! *PEPPAR PEPPAR*


Lördag kväll!

Den här helgen har ju varit hur lång som helst. Kan nog bero på att vi inte har haft någonting planerat, på både gott och ont. Imorgon är det i varje fall tvättstugan som hägrar! Känner att jag ligger lite efter med tvätten så jag bokade stora stugan på gården för att få undan allt. Ska bli skönt!

För att berätta lite om skitungen så har han inte bajsat på hela dagen, Eller jo en liten klutt kom ut på eftermiddagen! Ja gav honom banan igår kväll, undrar om det är den som är boven. Annars har det inte hänt sen han föddes att han inte bajsat på en hel dag. Hoppas det släpper snart! (Intressant ämne va???) Visste inte att man kunde bli så fixerad av bajs...

Ett par på min prins!


Charmknutte


Toker!


Min lilla skitunge som är den BÄSTA i hela världen!!!!

Jädrans rygg!

Idag är jag helt handikapppad.. Har fått nån jäkla låsning i ryggen eller nåt. ANders är tvungen att vara hemma från jobbet idag för jag klarar inte av att ta hand om V själv. Eller jo det kanske skulle gå men det skulle vara en pina.. Suck!!!
Inte nog med att man inte får sova ordentligt pga av V, nu har man en rygg som gör det svårare..

Så var helgen slut igen!

Då var den här helgen slut igen. Har hunnit med en hel del: Träffat små-bebisar, varit på kalas, tjej-fika, 2 matbjudningar, ESC, sprungit mm mm.  Blogga står inte överst på "to do-listan" direkt! Sen så har vi ju en herre här hemma som inte är på sitt soligaste humör. Önskar man visste exakt vad det var, skulle kännas lugnare då. Det kanske finns något man kan göra för att göra det bätte.. Att han sov bättre... Väntar bara på en vändning nu!

Inte som jag tänkt!

Dagen blev inte riktigt som jag trott. Började med att jag och viggo begav oss till öppna, inget jag planerat utan ett rent infall. jätte trevligt som vanligt, väääldigt lugnt..
Sen var detju meniingen att vi skulle ha lite mammalunch som tyvärr blev inställd, tar det nästa vecka istället. drack en kaffe med Annika på hennes jobb istället. Hann även med en kaffe med Linda på eftermiddagen.
Nu ikväll har jag varit på helkroppsmassage, underbart kan jag bara säga. Gör jag gärna om igen!

Viggo har varit lite gnälligare än vanligt idag och särskilt nu på kvällen. Skulle sätta en slant på att det är sviter från sprutorna igår! Hoppas på en gladare Viggo imorgon. Då blir det både en uppsalatripp och födelsedagskalas!

Bvc!

Har varit på bvc nu på förmiddagen. Viggo väger numer 8250g! Skönt att han hade gått upp bra, det känns som om han ätit lite dåligt här på slutet. Kanske har med tandsingarna att göra...
Sprutorna gick kanon, lite skrik alldeles när han fick dom men det gick över väldigt snabbt, skönt för mammaörat att slippa höra det så länge.

Sbart är det dags för Öppna, hoppas det blir lika trevligt som vanligt.

Babysim!

Dagens sim gick lika bra som förra veckan. Viggo är helt galen i vattnet! Han simmar med rumpan guppandes upp och ner, som en sjöjungfru. Han är så duktig så! Det är kul att han verkar tycka om det så mycket. Ser fram emot nästa vecka redan.


Gillar inte vädret!

Idag är det ju inget toppen-väder direkt! Tur man inte hade några ärenden på stan. Eller jag hade egentligen tänkt gå ner och fixa mina linser, men det kan vänta.

Idag är det ju baby-sim igen. Det ska bli så kul! Viggo verkligen älskade det förra gången, hoppas att det håller i sig.
Just nu ligger han bredvid mig på soffan och sover. Natten vart ju som vanligt ganska så jobbig. Inte så roligt att bli väckt hela tiden när man ändå inte kan göra så mycket för att det ska gå över. Inatt fick han sova mellan oss igen, fast efter nattmålet la jag tillbaka honom igen. Sover ju så oroligt med honom i sängen, rädd att jag ska armbåga han i huvet eller nåt. fast det är så himla mysigt också... Undrar om det kan vara drömmar, inte helt omöjligt för han kan ju rycka till ibland.. Jag ska pröva att inte ge han någon smakis idag vid lunchmålet, han har ätit morot 2 dagar i rad så jag har en teori om att det kanske har spökat i magen. Jaja, man kan ju spekulera hur mycket som helst om vad det kan vara..

För övrigt så fick faktiskt Viggo en kusin igår. En liten kille! SÅ nu är han inte minsting längre. Grattis Jimmy och Tülay!

Söndag kväll!

Har ett litet problem med Viggo. Han vaknar och är jätteledsen när han har somnat för natten. Detta kan ske 1 timme efter det han somnat likväl som 2 timmar efter. Och även mitt i natten! Det upprepar sig också, har man varit in och vaggat om honom kan det ta 3 minuter så är det dags igen, osv. Är det tänderna som spökar eller vad? Kommer han vara så här jämt? Lite jobbigt är det att springa in och ut ur sovrummet hela kvällarna.. Är det någon som har nån teori? Hoppas i varje fall på förändring snart..

Ganska så trist dag!

Idag har det inte hänt så himlans mycket. Eller vi firade ju Isac som fyllde 2 år här i veckan, men förutom det har jag haft hemskt tråkigt. Var ut till Sävne golfbana en sväng, men där blåste det så jag trodde vi skulle blåsa bort. Åkte hem istället! Åkte sen tillbaka och hämtade sambon lite senare när de var klara.
Här hemma har nyss ätits kebab och gröt, nu inväntar vi bara att klockan ska bli 8 då Robinson börjar. Tror inte att Viggo kommer att somna innan dess tyvärr.
Just det, Viggo börjar bli en hejare på att sitta. Kan faktiskt sitta utan stöd korta stunder! Han börjar bli stor min skitunge!!!

Ultraljud!

Igår var jag på sjukhudet i Västerås och gjorde ultraljud på mina blodkärl. Gick hur bra som helst, inga konstigheter som sjuksköterskan sa 2 gånger.. Tihi! Tog lite tid bara så det var tur att min mamma var med och tog hand om Viggo. Han hade tydligen varit lite ledsne innan han somnade i vagnen. Tur man inte hörde skriket!

Nytt framsteg hos lillgrisen är att han from idag vänder från mage till rygg. Duktiga lilla killen! Skönt också att han kan välja hur han vill ligga..

Idag hoppas jag på lunch med Linda på MånsOls. Gott gott!

Jobbsökeri!

Har idag spenderat hela dagen på jobbet, andra och sista delen av jobbsökarkursen. Det var lika lärorikt och intressant som förra gången. Har fått lite mera insikt i vad det är för jobb som jag vill/kommer söka. Eventuellt att jag kommer gå en kortare utbildning! Jaja, jag har lite tid på mig än, hade ju tänkt vara hemma hela året ut.
Viggo var väldigt snäll hela dagen i varje fall, lite kinkig på eftermiddagen bara men det kan bero på gaddarna. Dom verkar komma upp mer och mer dom små grynen.

Imorgon är det ÖPPNA på eftermiddagen, ska bli trevligt. På förmiddan kommer Emilie och Moa förbi skulle jag tro. Jag bakade muffin nu ikväll som flöt ut och blev som en jätte-muffin! Typiskt! Men goda blev dem, går ju att bjuda på. Det är andra gången jag gör samma misstag.. Att man aldrig lär sig!

5 månader!

Idag blir lill-skiten 5 månader! Shit vad tiden går snabbt! Och vad kan man skåda i hans lilla underkäke då, jo två små vita prickar. Är inte helt säker på att det är två då han inte är helt medgörlig med att man kikar i hans mun, men helt tydligt är en av dom. Då kanske man kan få lite förklaring till hans lite griniga beteende den senaste veckan, kanske även febern. (fast det säger dom inte har något samband) Min kille börjar bli stor, med gaddar och allt..

RSS 2.0