Minus 1,3!

Det är veckans resultat. Jag är vääldigt nöjd med det! Och då får man tänka att i lördags åts det och drack en hel del. Mest dracks faktiskt! Tihi! Så nu kör vi på, en vecka i taget..

Ville bara in och uppdatera, ska nu ta och hänga en tvätt..

Allt på en gång!

Vaknade imorse med en lätt huvudvärk men med en något värre mensvärk.. Usch säger jag! Var inte riktigt beredd på det. Huvudvärken var ingen förvåning då det intogs ett okänt antal glas vin igår kväll men det där andra.. På samma gång..

Viggo hade för första gången barnvakt vid läggning. Han var hos sin farmor och farfar. Det hade gått kanonbra, jag och Anders ramlade in hos dom vid halv ett tiden ungefär och fick sova ostört ända till klockan 6. Men sen var det dags att gå upp! ;-) Blir till att somna tidigt ikväll!!!!  Men först ska jag ut på golfbanan med min mamma. :-)

Lördag!

Idag har man mycket att stå i.. Känns lite småjobbigt faktiskt, hoppas att allt hinns med.

En kul grej var att när jag var på salamässan igår och kikade så hade fotografen Jan Storm ett av korten på Viggo uppförstorat för allmän beskådan. Alltid roligt! Måste ju betyda att han är ganska nöjd med fotot!? :-)

Nu sätter jag igång med min dag!

Tävling-ÄLSKADE HJÄRTEGRYN!



Är med och tävlar om ett par namnbyxor hos:
http://alskadehjartegryn.blogspot.com/


Boknörd!

Jag är inne i ett stim, skulle inte vilja göra annat än att läsa egentligen. Fast jag gör ju det ändå!
Om någon vill tipsa om en bra bok skulle jag vara tacksam, gillar det mesta, eller jag ger det i varje fall en chans.

Annars har de senaste dagarna innehållit mest läsning av golfregler och dyl. då vi hade uppskrivning idag. Gick ju kanon! Så då är det bara en lektion kvar och sen uppspel. Borde ju inte bli några problem, eller?!

Imorgon tänkte jag och Annika pallra oss till mässan och snika in då det var gratis med SA-kortet.. Billigast så!


Ingen mobil!

jag har nu varit mobillös sen i söndags. Känns ju sådär om man får säga!
Lite orolig över att folk skickar sms som jag inte har en aning om.. Då kanske dom blir  lite suriga på mig..
Men men, inte så mycket att göra något åt just nu..

Viktväktarna!

Igår var jag iväg på viktväktarna. Känner mig sjukt motiverad och känner att detta kommer at funka. (det har ju gjort det förut) Fick även chansen att träffa både Katarina och bertilsson vilket var ju en stooor bonus. Vi ses ju inte varje dag precis! Nu gäller det bara att satsa! Gårdagen gick ju bra och jag har inhandlat mat för hela veckan! Nöjd!!!

Nu återkommer jag till ett favorit ämne, Viggos gaddar. Har nu i morse spanat in att tand nr 6 lyser igenom. Hans andra i överkäken! Hoppas den spricker igenom snart så vi får lite lugn och ro på nätterna. Inte för att jag ska klaga, allt är ju såå mycket lättare nu när man inte behöver mata på natten.. Tjihoo!

F se vad dagen bjuder på, har precis intaget en god och hälsosam frukost!

Ensamma hemma!

Jag och Viggo är ensamma inatt. Känns lite skumt, inte van att sova själv. Men det kommer nog gå kanon.
Anders är på lite fest ikväll och vi bestämde att det var lika bra att han sov borta, blir bara krångligt med bussar och grejer.. Sjäälv tog jag mig lite vin och grejer i fredags. Första gången på läääänge! Mycket trevligt var det, alldeles lagom mycket att dricka för min del... :-)  Det gav lite mersmak!!!

Nehepp, nu är det sängen. Får se om det blir någe golf imorgon.. Hoppas!!!

Och just det, börjar på viktväktarna på måndag, bara så ni vet..

Uteblivna resultat!

Jahopp, vägde mig igår och hoppades att vågen skulle visa ett par kilo ner. Men det vart endast knappt 1 kilo minus! Antingen gör jag stora fel, eller så har inte kroppen ställt in sig än, eller så passar inte den här dieten mig.. Jaja, jag ska ge det en vecka till och visar inte vågen mer minus än så går jag nog över till viktväktarna. Det vet jag ju har fungerat förut!

Annars kan vi idag välkomna Viggos första tand i överkäken. En riktigt bamsig framtand, börjar undra om han kommer bli en liten kanin.. Tihi.. Nej då det blir nog så bra så. Så 4 tänder har nu kommit upp på herrn..

Jag har inte läst igenom vad jag skrivit tidigare men har jag nämnt att jag slutat amma? det har jag säkert men nu kan jag även skriva att Vigg slutat äta på natten.. Duktig kille! (känns som om jag skrivit detta förr faktiskt ;-) )

Mini-mini-semester!

Då är v åter hemma efter en kortare resa till Dalarna. Närmare bestämt till Sälen-Mora trakterna! Målet med resan var ju främst att titta på min far som cyklade CykelVasan men även att få komma hemifrån en natt var kanon.
För övrigt kan jag inte förstå hur man kan cykla 9 mil i terääng. Herregud säger jag! Men min pappa var duktig och kom i mål, och på en bra tid dessutom.
Det bleev mycket bilåkning under dem här två dagarna. Jag tycker Viggo har varit jätte duktig, lite gnäll har det varit men det är väl nte så konstigt.. (kan även var tänderna).

Nuförtiden kan Viggo stoltsera med 3 st tänder i underkäken! De övre tänderna har inte kommit fram än, men som jag nog skrev tidigare så lyser det igenom.. Mycket tandsnack blir det!


Nya tänder!

Nu har jag spanat in lite vitt i överkäken på herrn! Det ser ut som den ska spricka igenom snart. Eventuellt en till tand i nederkäken..  Hm.. blir kanske en jobbig tid framöver.. Eller inte!

Nu har jag inte ammat på 2 dygn, det känns så himla skönt. Han dricker välling innan han ska sova, sen så har han vaknat vid 3-4 och fått en flaska. Så snart äntligen kan jag kanske få gå på fest och dricka lite mer en bara ett glas vin.. Smarr!!!

Just det, kanske ska nämna att jag har börjat med ny kosthållning. Inga kolhydrater mer för min del! jag har varit väldigt skeptisk till den dieten förut men efter att ha pratat med folk som har ätit efter den har jag bestämt mig för att ge det ett försök. Jag började i måndags! Måste säga att hittills har det gått kanon. Det värsta är bara frukosten men det går det också.
Jag kände verkligen att jag var tvungen att ta tag i vikten nu. Det har sprungit iväg lite väl långt! Och om jag ska kunna spela handboll den här säsongen är jag tvungen att bli något lättare. Om det går bra kanske jag skriver mina resultat här, viktminskningen alltså..


Välling!

Lillkillen kanske blir en vällingkille ändå. 2 dagar i rad har han druckit ca 1 dl till frukost istället för gröt och nu ikväll var det dags att pröva inför natten. Han började med 220ml och fortsatte sen med 110 till!!! Kan dom dricka för mycket??!!! Han är så duktig min lilla stora kille! Visserligen är det 6 månaders vällingen samt att jag hade  lite socker. Men vad gör man inte.. det känns så skönt nu, nu kan man slappna av på kvällen och inte behöva tänka på att han ska äta gröt innan han blir för trött.. Jiiihooo!

Det händer mycket!

Här hemma händer det grejer varje dag känns det som. Jag har väl berättat att Viggo kan krypa och åla och ha sig nu. Han är ju även duktig att sätta sig från krypställning och vise versa.
Igår kväll när vi kom hem och skulle lägga honom i sängen så ställde han sig på knä i sängen. Jahopp då var det bara att sänka ner till botten. (vi har tänkt göra det länge men har inte blivit av) Efter det med bäddning och allt var det bara i med barnet igen och vad tror ni han gör då??? Han ställer sig upp på sina darriga ben. Min lilla kille kunde ställa sig upp själv.. Det var ju rent flax att vi verkligen sänkte sängen.... Nu börjar Viggo bli en fara för sig själv ;-)


Gårdagen och dagen!

Tisdag idag. Igår var vi nerer på stan hela eftermiddagen och sedan även på kvällen. Först vart det lite fika och mellanmålsätning på johanssons. (ja det var nog lunch för Anders) Sen så vart det lite shopping, har ju kommit på att det är dags för handbollsträning i kväll så då är man ju i behov av ett par innomhusskor. Köpte på intersport! Valde mellan ett par ganska snygga för 1000 och ett par som jag köpte för 690. Det blev dom billigare! Ekonomin är ju lite ansträngd nu för tiden.. Dom duger nog fint! Var även in på bokhandeln och köpte mig en bok. Åse av Denise Rudberg. Har någon läst hennes böcker? Jag älskar dom, har nog läst alla. Kan rekomendera varmt! Och då särkilt Vänninan, Storlek 37 och OSA.
Efter shoppingen gick vi hem till mamma och matade V och fikade lite. Ja vi var kvar och gav Viggo gröt också. Sen bar det av ner på grillnatta. Ganska mycket folk och väldigt lång kö till maten.(Vi hade ju grillbiljetter som jag fick när jag köpte skorna) Men tillslut fick vi våra burgare och oj så goda dom var. Riktigt köttiga! (jag är köttoman) Sen vart vi kvar en liten stund till, ville ju kolla på Byz och dom. Men Viggo uppskattade inte deras musik så vi åkte hem efter bara ett par låtar. Inte mig emot! Var hemma strax efter nio.

Vad ska hittas på idag då? Jo jag vet ju att jag har träning ikväll. Hoppas vi blir ganska många. Måste leta rätt på mina knäskydd, jag könner att mina knän kan behöva det extra stödet. Sen så ska jag inte vara med på alla övningar idag.. (m¨åste bli lite lättare/starkare först)

Men nu vet jag inte vad som händer. Just ja, måste ju berätta att Viggo kan krypa. Han är sååå söt när han stapplar fram.

RSS 2.0