Målat!

Idag har jag gjort mycket nytta. Jag har målat hela Viggos rum, med pappa till hjälp på förmiddagen. Det känns kanonbra att äntligen få det gjort. Jag har hela tiden sagt att innan Viggo fyller 1 måste han ha fått sitt rum, har tvivlat ett tag nu att det verkligen skulle gå men nu ser det ut som att vi fixar det. :-) (han fyller nu på torsdag)
Om ni undrar vad Anders har pysslat med hela dagen så kan jag tala om att han är sjuk. Imorse vaknade han med över 39 graders feber... Inte så kul! Han ligger och sover nu och känns väldigt varm, kanske ska väcka honom och se till att han tar ett par alvedon. Hoppas att lilllplutten klarar sig från att bli sjuk nu igen, är lite orolig då han har sovit väldigt oroligt nu på kvällen, vaknat och varit väldigt ledsen. Håller alla tummar för att han får vara frisk!!

I och med att det blev målning idag så missade jag dagens lördagsfika med tjejerna. Lite trist men får ta gen det någon dag i veckan istället.. Hoppas jag!!!

Simmat!

Precis hemkommen efter en tur till badhuset. Simmade i 45 minuter vilket var kanonskönt och välbehövligt. Åt nämligen kvällsmat på mc donalds nu ikväll. Kroppen har även känts väldigt stel efter gårdagens handbollsträning så det var skönt att röra på den.

Förmiddagen spenderade vi på Ringgatan med Öppna-gänget. Väldans skoj! Ses där nästa onsdag igen..

Nu ska jag lägga ner datorn och ägna mig åt tv:n!

+

Det vart plus på vågen idag, inte så mycket men ändå. +0,1 kg. Jag måste säga att jag är rätt nöjd ändå. Den här helgen har ju varit lite si och så med bla en kebab på lördagsnatten... Hihi.. jaja, nya tag är det som gäller nu.

Var ute och sprang tidigare.. Ett varv på elljusspåret blev det, det är 3 km. Kanske inte låter så mycket men för mig är det en alldeles lagom sträcka att börja med. Sprang ju i lördags med! Får se när man kan utöka lite...

Sen så ha rjag fått tid för magnetröntgen av mitt knä. Har ju fått ont i mitt ickeopererade knä utan att jag vet vad det beror på så förra veckan när jag var hos min doktor tog jag upp det och hon skickade en remiss direkt. Så den 15:e januari fick jag tid. Hoppas att man hittar något som man lätt kan åtgärda. (stavas det så?)


Utekväll!

Idag har det varit en lång dag.. Efter gårdagens fest så har mna känt sig lite seg. Anders åkte iväg till jobbet vid halv två så jag och Viggo har varit ensamma efter det. Eller ensamma och ensamma, vi tog en promenad till min mamma på seneftermiddagen och åt kvällsmat där. Fick sen skjuts hem! Så dagen har varit helt perfekt, lika perfekt som kvällen igår... Jag hade riktigt kul hemma hos Linda. Det var jag Linda och lillis, sen kom Dennis och Robban på slutet innan vi gick till hotellet.

Det här blev ett lite rörigt inlägg, kan bero på att jag tittar på Andra Avenyn samtidigt på datorn.. Lovar att nästa inlägg ser bättre ut..


Huvudvärk!

Det är vad jag har ikväll. Känns så himla surt, ville verkligen träna ikväll. Antar att det kan bero på att jag fick mens idag vilket brukar bidra till en hel del spänningar.

Annars har dagen varit riktigt bra, jkarat av två stycken 1-timmes promenader, dock i lugnt tempo då jag trodde jag skulle träna nu ikväll, tji fick jag..

Imorgon ska vi (jag och Viggo) styra kosan mot fam Sandström/Svensson. Hade planer på det redan idag men tiden rann iväg! Hoppas på lite lek och kanske en kopp kaffe eller två..

Öppnaavslutning!

Det är det vi har sysslat med på förmiddagen idag. Det var lika trevligt som vanligt fast lite extra.. Lite sorgligt nu när våran gruppverksamhet är över. Men det går ju bra att gå på allmänhetens tider sen..

V ligger och sover jus nu, han sov inget på förmiddagen så jag hoppas att han vill sova ett bra tag. Fast så bruker det sällan bli.

Tänker ev. ta en ur förbi Annika och Nathalie också om det hinns med, får se...

Ingen träning för mig!

Nej visst förstår ni, blir inte av att träna handboll för mig ikväll. Anders jobbar och kommer inte hem förrän vid 21,20 så jag får lugnt stanna hemma. Lite trist men det går bra ändå..

Kom på att jag har missat mina viktresultat de senaste veckorna, tror jag. Förra veckan var det blysamma 0,2 kg, medans denna vecka bjöd på 1,8 kg ned. Så sammanlagt nu på 12 veckor har jag gått ner 13,2 kg. Sååå skönt! Och inte tänker jag ge upp heller... Det ska bara gå denna gången, hela vägen ner..

Och appropå gå så har Viggo börjat knalla lite mer. Det var igår det började.. Det är ju inte så att han ställer sig upp och går men man kan tvinga fram några steg här och där ganska ofta. Kul!

Nu är det DH som gäller!

Täblar hos Älskade Hjärtegryn!

Är med och tävlar om ett par namnbyxor.


Tävla här!

Dålig uppdatering av mig!

Det har varit lite dålig uppdaterng av mig den senaste veckan har jag märkt. Har funnits annat att göra!

Måndagens viktminsknng hamnade på -0,2. Inte så mycket men det går ju neråt i varje fall. Får se hur det går nu på måndag då jag inte har räknat ordentligt denna veckan. Jag borde inte ha gått upp men det kanske inte blir så mycket ner.. Jaja, den som lever får se!

Viggo har åkt på sin första öroninflammation.. Vi var till doktorn i torsdags pga att han har hostat en del på nätterna, ville kolla att allt var som det skulle med honom. Doktorn upptäckte då att han var röd i båda  öronen så vi gick där ifrån med recept på kåvepenin... Tror ni att herren i huset tycker att kåvepenin är gott??? Jag lovar att allt som jag fick in i hans mun spottade han ut igen. Prövade med både sked och spruta, blandat med sylt och chokladsås.. Ratades big-time av herr V. Rinde dagen efter till doktorn igen för att höra vad vi skulle ta oss till. Hon gav tips så som att hålla för munnen på honom, eller näsan för då var han tvungen att svälja. Bullshit säger jag, allt spottades ut igen. Hon gick tillslut med på att skriva ut en annan sort.. Inte för att V tycker bättre om den men den ska bara ges 2 ggr om dagen (den andra 3), och vara hälften i mängd.. Så idag lördag har jag nog lyckats få i honom 75% av doserna.. Alltid något... Kan bara säga att vi har en bestämd herre här hemma.

Imorgon ska jag på klädparty hemma hos Pernilla. Det ska bli trevligt, men jag lämnar nog V hemma. SKönt att få va lite ensam. På kvällen är det styrelsemöte med handbollen. Ska eventuellt klämma in en husvisning i mellan också.. ;-)

Fick ett samtal från min mamma också för en liten stund sen. Min mormor har tyvärr gått bort idag. KÄnns vädigt vemodigt! Dock var hon gammal och vädigt dement så det var väl hemnnes tur. Hon hade bara satt sig i en stol och somnat in.. Men man blir väldigt ledsen...

Nepp, nu ska jag nog se nån film på tv..

Söndag kväll!

Då var den här helgen över. Den har varit riktigt bra! Synd bara att vi inte vann matchen i lördags, ja att vi inte ens kunde spela särskilt bra är ju rätt trist det också.

Dopet av Viggos kusin Hugo var jätte fint. Det var en kille som sjöng så himla bra, kommer inte ihåg vad låten heter men den var så fin och han sjöng den så bra. Kunde inte hålla tillbaka tårarna!

Idag har jag spenderat större delen av dagen med min mamma. Jag vet att det är farsdag men min pappa råkar befinna sig i Oman så mamma fick ta del av min uppmärksamhet istället. (har även varit med Vs pappa Anders, men han åkte och jobbade på eftermiddagen och har inte kommit hem än)

Nej nu ska jag kika på tv och imorrn är det jobb igen. Ska även till Emmylunds dagis och hälsa på på eftermiddagen.

Fullspäckad lördag!

Imorgon är det fullt upp.
På förmiddagen ska vi till Heby på dop, Viggos kusin Hugo ska döpas. Efter det ska jag hasta tillbaka till Sala för att spela handbollsmatch. Hade sagt ifrån att vara med på matchen från början men fick höra att det var lite dåligt med folk så jag kunde inte hålla mig. Älskar verkligen att spela handboll! Det tråkiga är att jag troligtvis kommer missa fikat på dopet. Känns lite sådär, men mitt viktväkteri mår väl bra av det antar jag.

Imorgon kväll ska jag hämta min mamma och Tommy i Västerås. Dem kommer hem från en kryssning!

Så så ser det ut!

Sitter just nu och väntar på att Anders ska komma hem från jobbet. Har spenderat kvällen ensam med kycklingsallad, popcorn och cola-light.. (Viggo är hemma men ligger i sängen och sussar)

Hej hej!!!

Tillbaka på banan!

Då har man fått minus på vågen igen då. -1,2 denna vecka! Man kan ju inte vara annat än nööööjd. Det känns som om inget kan stoppa mig nu.

Idag har jag jobbat igen. Blev lunch på MAX, en riktigt god kycklingburgare, grönsallad och en lightcola till det. Blev bra mätt på det och kostade inte allt för många points. ;-)

Här hemma har vi en liten kinkig kille. Nu sover han i varje fall men han har varit gnällig, svårsövd och allmänt låg. Svårt att sätta fingret på vad det kan vara. Han kanske bara är uttråkad då han bara varit hemma i 2 dagar.. Vi får se hur det blir i morgon!

Nattinatt!


Kraxar idag!

Idag är inte min röst riktigt som den brukar.. Låter som en jäkla kråka eller nåt! Men vad roligt jag hade igår.. Ojojoj... Kvällen blev faktiskt så rolig som den bara kunde bli. Trevlig fest hos Helena och Ralf och sen faktiskt riktigt skoj på hotellet. (kors i taket)
Cykelturen hem var väl det minst roliga på hela kvällen, mådde ju inte som en prinsessa då direkt. Men hem kom jag och stupade i säng och vaknade klockan 9 imorse och hade väl inte rört mig en fläck. Kunde sen inte somna om utan var tvungen att ringa och höra hur min plutt hade det. Så nu sitter jag här och väntar på att plutt med pappa ska komma hem.

Idag är det fult schema kan man säga. Just nu väntar jag på ett samtal från Annika för att få klartecken att vi kan komma upp och titta på finaste lilla Nathalie. Efter det ska vi leverera Viggo till hans morfar så jag och Anders kan gå på bio. (Flickan som lekte med elden) Efter det blir det nog bara lite söndagsmys!

Just det ja måste ju berätta att V har tagt sina första steg. Det var i fredags den 30:e som han gick 7-8 steg på en gång. Han var sååå duktig. Efter det har han blivit en riktig mes och bara sätter sig ner så fort vi försöker. Men men, nu vet vi att han kan.. STORA killen!!!!

RSS 2.0