Paus!

Jag har tagit en paus från VV! Jag kände att motivationen tröt och att det inte hände något på vågen. Så nu hoppas jag att jag inte går upp i vikt. Har haft en riktig ätar-period här, vilket resulterar i dåligt humör och taskig i kistan. Men nu blir det skärpning! Kommer dock att pausa VV tills jag känner mig redo igen..

Dagen började jag med en liten springvända. Blev ca 6 km enligt mina beräkningar, men då var 3 av dom spåret vilket är lite jobbigare än vanligt... Men härligt! Kände mig rätt utpumpad när jag var hemma igen.

Viggo och jag sover ensamma inatt, pappa Anders slutar sent och börjar tidigt imorgon bitti, så det är mest onödigt att komma hem bara för att sova.

Imorgon blir det nog date med Annika och Nathalie, på förmiddagen. Annars vet vi inte vad vi hittar på!

Spretigt inlägg det här, finns ju mycket att skriva om men har ingen ork.




Påsken är över tack och lov!!!!

Herregud vad jag har ätit nu under påsk. Jag kan säga som så att det varit så illa att jag gått med ordentligt ont i magen i 2 dagar!!! Inte okej! Jag har säkert gått upp en massa kilon men det är inget jag kan deppa över nu, gjort är gjort.. Får väl se på måndag vad som hänt! Börjar tröttna ur rejält på att det inte händer något på vågen, men jag har ju sagt att jag inte ska ge upp. Men det är sååå trist!

Idag har vi varit till Öpnna förskolan på förmiddagen. Trevligt som vanligt. Viggo är dock inte särskilt intresserad av den efterföljande sångstunden så det slutar alltid med att vi går lite tidigare. Man kan väl inte tvinga honom att sitta och lyssna eller??? Han sover nu gott i sin säng. Faktiskt så gick jag ut efter det att jag lagt honom och han somnade väldans snabbt utan protester. Härligt, vi kanske ska köra på somna själv grejen nu.. :-)

Dagisstarten har blivit uppskjuten till den 17:e maj, så det är lite mer än en månad kvar... Spännande!

RSS 2.0