Trött tröttare tröttast!

Det är jag det, kan inte få nog med sömn känns det som, eller det kanske man kan. Men jag får inte sova allt för mycket nuförtiden...

Imorgon är det nyårsafton, vilket betyder att jag nog  borde klara en 2011.. fast än kan man ju inte vara säker förstås.

Ja det var väl allt för nu.


När är det dax???

Jag går i någon konstig värld och vet inte om jag vill att bebisen ska komma snart eller om jag tycker det är helt okej att gå tiden ut och lite till... Ena stunden är jag livrädd att förlossningen ska sätta igång (innan januari) samtidigt som jag ju vill att den ska starta spontant denna gång. Jag har fått för mig att jag kommer föda mellan jul och nyår men oddsen säger ju att jag kommer gå över även denna gång.. Så vi får helt enkelt vänta och se.. Har ju i alla fall lite känningar till och från till skillnad mot förra gången då det var tvärlugnt fram till igångsättningsdagen.


Blivit med vagn!

Nu har vi inhandlat vagn och mjuklift till våra barn.. Mjukliften kanske inte passar till 100 % men jag tror det funkar. Viggo verkar gilla vagnen i varje fall, åtminstonde att klättra i och ur. Nu kan jag pusta ut!!! Finns bara ett X antal saker kvar att syssla med innan bebis får komma ut. Vill inte göra någon lista då blir det nog för mycket, just nu har jag en enorm trötthet som vägrar släppa. Min BM tror att det är pga medicinen som jag blir så trött. ganska jobbigt i varje fall! Tur Viggo sover på eftermiddagarna..  Och det ska jag nog med göra nu..

Syskonvagn!

Ja herregud detta med syskonvagn... Vilket problem!!! Jag trodde jag bestämt mig för en sort och kikade jättemycket efter beg. ¨på blocket. Ringde även på någon, men var för sent ute som vanligt. Hamnar alltid som nummer 2 på grejer av någon konstig anledning, Sen så hittade jag på utav en slump en vagn av en helt annan typ som jag bara kände passade mig bättre. Så nu har jag bestämt mig, det blir en Brio Double Wave. Ska kika på en i helgen, inte den snyggaste kanske men den är billig, och eftersom jag inte vet hur mycket vi kommer använda syskonvagn så känns det som ett bra alternativ. Nu är jag bara på jakt efter en MJUKLIFT! Så om någon som läser detta har en till salu eller känner någon som har en får dom gärna höra av sig.. Ja även om någon har en syskonvagn till salu också förstås. Jag är öppen för det mesta. Som sagt lutar det ju åt en brio nu men man vet ju aldrig..

Nej nu är det Greys.

Hej!

2 år sedan!

Ja för 2 år sedan låg man inne på förlossningen och kämpade. Huja! Mindre än 4 timmar kvar vid det laget.. Tänk så tiden har rullat på, svårt att tänka sig att det är 2 år sen. (och snart är man där igen)

Imorgon är det alltså prinsens födelsedag. Kommer firas med närmaste familjen. På lördag kommer mina  vänner med barn över och fikar lite. Viggo är lite liten för något riktigt kalas än, men nästa år kanske det är dags.. Det vet man aldrig!

Var in till spec-mvc igår också appropå inget. Hade vanligt besök hos BM då hon upptäckte att mitt blodtryck skenat iväg lite. Så det bidde en tur till Stellan i Västerås. Men han var inte orolig, jag ska dock börja med medicin nu bara. Fick även kika med UL på skrutten i magen, fast jag vågade knappt titta, var rädd att se vad det var förnågot. Kön alltså! ;-) Bebis var i varje fall perfekt i storlek, beräknades väga ca 2500g just nu. Jag tror det skiljde 1 % från "medelbebisen" kan inte bli så mycket bättre. Tänk att det snart är dags! HJÄLP!!!

RSS 2.0